Με τα μάτια των ειδικών…

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και στα πλαίσια των ανέπαφων υπηρεσιών που επιβάλλονται από τις παρούσες συνθήκες, για ακόμη μία φορά πρωτοπορούμε, εφαρμόζοντας την υπηρεσία Video Check!

Το Video Check αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που μπορούν να απολαμβάνουν οι πελάτες της εταιρείας μας καθώς και να ενημερώνονται με πλήρη διαφάνεια για την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Διαθέτουμε τον
απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και την απαιτούμενη εκπαίδευση των τεχνιτών της εταιρίας μας ώστε να ζήσετε στην μια μοναδική εμπειρία.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε κάθε πελάτη που επισκέπτεται το συνεργείο μας, ο οποίος όμως δεν έχει τον χρόνο ή δεν επιθυμεί να είναι παρών στην διαδικασία ενεργού υποδοχής. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί άριστα με τις υπηρεσίες διαδικτυακής καταχώρισης ραντεβού στο συνεργείο και παράδοσης/παραλαβής του οχήματος στον χώρο του πελάτη, όπου σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης απολαμβάνει μια εξαιρετική εμπειρία ανέπαφων και ψηφιακών υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως και με ασφάλεια.

Με το Video Check είναι δυνατή η καταγραφή θεμάτων που ενδεχομένως να υφίστανται σε ένα αυτοκίνητο και να ενημερώνεται από απόσταση ο πελάτης, καθώς αποστέλλεται μέσω
ηλεκτρονικού συνδέσμου (link) στο email (χωρίς να είναι αναγκαία καμία ειδική εφαρμογή), με την λεπτομέρεια που προσφέρει η καταγραφή ενός video. Επιπλέον στον σύνδεσμο του video που αποστέλλουμε στους πελάτες μας, θα υπάρχει η δυνατότητα επισύναψης προσφοράς από πλευράς μας για την επισκευή των θεμάτων που έχουμε εντοπίσει στο όχημα, και κατόπιν έγκρισής σας να προβαίνουμε στην επισκευή του.