Μεγάλοι Στόχοι

Η εκτενής σειρά επιβατικών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων, των εταιρειών που εκπροσωπούμε, καθώς και η παρουσία μας σε πωλήσεις και σέρβις, έχουν δημιουργήσει την ικανότητα και την εμπειρία ώστε να έχουμε μια λύση για κάθε μεγάλο στόλο, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ως μια επιχείρηση μικρού ή μεσαίου μεγέθους, το όχημά σας αποτελεί ένα εργαλείο-κλειδί για τη λειτουργία της επιχείρησής σας: πρέπει να είναι αξιόπιστο και οικονομικό. Η Ντουλάκης ΙΚΕ μπορεί να σας προσφέρει μια πρόταση σχεδιασμένη για εσάς που να ικανοποιεί τις ανάγκες σας, χάρη στην πολύ μεγάλη σειρά οχημάτων μας, τις ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης και συγκεκριμένες υπηρεσίες μετά την πώληση, ως ένας επιχειρηματικός πελάτης.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σχεδιάσουμε τη δική σας προσαρμοσμένη λύση οχήματος, χρηματοδότησης και υπηρεσιών μετά την πώληση.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να εξασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας θα λάβει όλη την υποστήριξη που της αξίζει.

Χρηματοδότηση - Ντουλάκης Lease

Η Ντουλάκης ΙΚΕ γνωρίζει τα πάντα για τη χρηματοδότηση οχημάτων για την επιχείρησή σας και γι’ αυτό προσφέρουμε διαφορετικές, ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εκείνη που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες μετά την πώληση

Στη Ντουλάκης ΙΚΕ αναγνωρίζουμε τη σημασία που έχει η συνεχής λειτουργία της επιχείρησής σας, έτσι προσφέρουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών μετά την πώληση, που αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας.