ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Κοντά σας με νέες υπηρεσίες!
Στην Ντουλάκης ΙΚΕ όταν μιλάμε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες το εννοούμε. Γι’αυτό και έχουμε δημιουργήσει, σε συνεργασία με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες (Allianz, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη) πλήρη πακέτα ασφαλιστικών καλύψεων που συνοδεύουν εσάς και το αυτοκίνητό σας όπου και αν κινείστε!

Οφέλη

Πλήρεις και ξεκάθαρες καλύψεις
Πλήρεις και ξεκάθαρες καλύψεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως η «εγγύηση αξίας» που σας αποζημιώνει μέχρι και το 3ο έτος κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας – όχι στην τρέχουσα εμπορική αξία – αλλά στην αρχική τιμή αγοράς του αυτοκινήτου σας, ώστε να μπορείτε να το αντικαταστήσετε άμεσα. Και όλα αυτά περιγράφονται απλά και ξεκάθαρα στο σύγχρονο Οδηγό Ασφάλισης, που έρχεται να αντικαταστήσει τους ξεπερασμένους όρους συμβολαίου και με τη διαφανή και δομημένη παροχή πληροφόρησης και τη φιλικότητα των κειμένων να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τις καλύψεις που σας προσφέρουμε.

Ατύχημα – Ίδιες Ζημιές
Επιπλέον, ακόμη κι αν σε μία άτυχη στιγμή προκαλέσατε εσείς ατύχημα, η Ντουλάκης ΙΚΕ
σας στηρίζει, παρέχοντάς σας σημαντικές εκπτώσεις για την επισκευή του οχήματός σας στο Συνεργείο ή το Φανοποιείο μας καθώς και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης όσο το όχημά σας θα επισκευάζεται.

Εγγυημένη αποζημίωση
Η επιλογή μιας αξιόπιστης και οικονομικά εύρωστης ασφαλιστικής εταιρίας σας απαλλάσσει από το άγχος της ευθύνης αποζημίωσης σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος με υψηλές οικονομικές διεκδικήσεις από το άτομο/άτομα που έχουν υποστεί βλάβη.