Ντουλάκης ΑΕ

Η εταιρεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΚΕ λειτουργεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και συγκεκριμένα εδρεύει στην πόλη της Λαμίας. Τα τελευταία σαράντα πέντε (45) χρόνια ασχολείται με την αντιπροσωπεία – εισαγωγή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων, εμπορία ανταλλακτικών εξαρτημάτων, επισκευή – συντήρηση – φανοποιεία και βαφές οχημάτων. Σήμερα, αποτελεί Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Ford και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Opel.

Η ενασχόληση του ιδρυτή, Ιωάννη Ντουλάκη, με το χώρο του αυτοκινήτου και των φορτηγών οχημάτων ξεκίνησε το 1974, ως υπάλληλος της εταιρείας Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εισαγωγέας καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και φορτηγών στην Αθήνα. Το 1976, ανοίγει το δικό του κατάστημα με καινούρια αυτοκίνητα διαφόρων μαρκών ενώ το 1978 συνεργάζεται με τον κ. Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο για τη δημιουργία έκθεσης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το 1980 ξεκίνησε την εισαγωγή αυτοκινήτων στη Λαμία. Αρχικά κύρια ενασχόληση αποτελούσε η εισαγωγή
αυτοκινήτων, λεωφορείων, κλαρκ, γερανών και φορτηγών. Το 1992 ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με τη Lada Hellas, εκπροσωπώντας τη με απόλυτη επιτυχία επί 4 συναπτά  έτη. Το 1996 συνεργάστηκε με την εταιρεία Viamax για την εκπροσώπηση της Rover των φορτηγών DAF και JCB για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώ το 1997 συνεργάστηκε με την εταιρεία αυτοκινήτων, την ΚΙΑ.

Η έναρξη συνεργασίας της Opel Hellas με την εταιρεία Ντουλάκης, το 1998, άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας είχε ως αποτέλεσμα, η Opel Ντουλάκης να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του αυτοκινήτου στην περιοχή ευθύνης της και να βρίσκεται για είκοσι (20) συνεχή έτη σε πρώτες και βραβευθείσες θέσεις πωλήσεων. Μεγάλο επίτευγμα αποτελεί η πρώτη θέση σε πωλήσεις ανάμεσα στο ελληνικό δίκτυο Opel, το 2010, όταν και η εταιρεία μας (η πρώτη Ελληνική εταιρεία) εντάχθηκε στο Chairman’s Club. Πλέον η εταιρεία μας είναι Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Opel για την Στερεά Ελλάδα.

Το 2005, η εταιρεία μας ξεκίνησε 2 νέες συνεργασίες, με τις εταιρείες Volvo και Mazda, όπου και κατάφερε να αντιπροσωπεύσει με επιτυχία έως και το 2011.

Τo 2018, με τη διοίκηση της εταιρείας να ασκείται πλέον από τον κ. Κακαβά Κωνσταντίνο, η εταιρεία μας έχει την τιμή να συνεργάζεται και να αποτελεί Επίσημο Έμπορο και Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford Motor Hellas.

Το 2020, η εταιρεία μας, δημιούργησε το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών εξαρτημάτων και αξεσουάρ για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, το Doulakis Parts.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεία-Εισαγωγή Αυτοκινήτων - 40 χρόνια
Εμπορία Ανταλλακτικών Εξαρτημάτων - 40 χρόνια
Επισκευή-Συντήρηση Οχημάτων - 40 χρόνια

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Άμεση Εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας διατηρώντας πάντα την ευελιξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά διατηρούμε τις τιμές μας όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ